• Profile

    *Kelebihan simkad tonewow produk terbaru daripada tonegroup*
    Siapa nak tambah pendapat jom baca & faham mana tahu rezeki kita sama²

    1. SIMKAD TONEWOW LITE RM10*
    ✅ Boleh kekalkan no lama
    ✅ Boleh ambil nombor baru

    2☞ *Points WowCher*
    ✅ Setiap kali anda topup akan dapat points WOWcher. Points tersebut anda boleh gunakannya untuk membeli barang2 keperluan dikedai yang ada logo WOWPAY.

    3☞ *Data Plan Yang Menarik*
    ✅ Topup RM30 dapat 5GB dan 130min call sah untuk 30 hari
    ✅ Topup RM60 dapat 15GB dan 150min call sah untuk 30 hari
    ✅ Data dan min call boleh carry forward bulan depan sekiranya tak habis pakai

    Pekej harian dan mingguan akan dimaklumkan dalam masa terdekat.

    4☞ *Buat $$$$$*
    ✅ Yang paling best simkad ni boleh buat duit. Macam2 bonus boleh dapat. Bonus paling best adalah setiap kali org topup kita akan dapat komisen tanpa henti setiap bulan. Inilah dinamakan income pasif, walaupun tak kerja tapi duit tetap masuk.

    5☞ *Income Boleh Diwarisi*
    ✅ Ni kelebihan paling penting sekali. Sebab kita tak tahu bila kita akan PERGI. So dalam ToneWow, semua pendapatan boleh diwarisi kepada pewaris kita selagi handphone masih ada orang guna.

    Jadi, jom kita letopkan bisnes ini sama2 dan jadi orang terawal. Company ni dah 9 tahun ditubuhkan tau! Anda taknak buat tiada sape nak marah. Tunggulah 1 tahun dari sekarang, jangan gigit jari sudah la ye lepas ni hehe. Modal RM10 je untuk sertai keahlian ToneWow, terus dapat simkad dan boleh terus mulakan bisnes ini. lain tahun RM10

    Dah habis baca masih x faham lagi…klik website ketahui lebiu lanjut.

  • More Info
    Address: Asia City
    Kota Kinabalu
    Sabah
    88000
    Malaysia
    Phone: 0132522129
  • Photos
  • Map

    No Records Found

    Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

    Google Map Not Loaded

    Sorry, unable to load Google Maps API.

  • Reviews

    Leave a Review

    Your email address will not be published. Required fields are marked *